FIBARO Intercom Intelligens Házőrző

FIBARO intercom intelligens házőrző

Az otthona a bázisa. Egy olyan hely, ahol kikapcsolódhat és önmaga lehet. Ahonnan kizárhatja a külvilágot, hogy átadhassa magát a családnak, a gondolatainak, a munkának, a hobbinak. Érthető, ha zavartalanul szeretné kiélvezni! A FIBARO Intercom az Ön számára tökéletes választás. Ez a stílusos és intelligens kaputelefon sokoldalú és praktikus funkcióival segít hosszú ideig megőrizni otthona békéjét!

Multifunkcionális készülék

Mint a mesebeli csodalámpa lakója és őre, a FIBARO Intercom rendszer is időtálló és úgy alkották meg, hogy korszerű funkciók egész sorával segítsen a hétköznapi kellemetlenségek, problémák elhárításában.

Kiváló hangminőség

A FIBARO Intercom intelligens, elegáns és multifunkciós “gondnok”, nem csak mindent lát, de mindent hall is, ami az ajtóban vagy a ház körül történik. A hangot a legjobb minőségben továbbítja, mintha csak szemtől szemben állna látogatójával. Intelligens kaputelefonja gyorsan tanul, felismeri a hangját és igény szerint hangvezérlésre programozható, így kulcsot sem kell feltétlen használnia az ajtó nyitásához vagy bezárásához.

Nem tartózkodik otthon vagy épp nem ér rá a látogatóval beszélni? A FIBARO Intercom intelligens kaputelefon memóriakártyájára full HD üzenetet is lehet hagyni, és a rögzített beszéd olyan tiszta lesz, mintha csak egy asztalnál ülnének.

Kérjen díjmentes konzultációt!