FIBARO Starter Kit

FIBARO Starter Kit

Egy okosotthon rendszer segítségével az otthonában lévő potenciál teljeskörűen kihasználható! Akár pihenésről, akár szórakozásról, akár munkáról van szó, a jól beállított okosotthonnal az elektromos eszközök és perifériák az igényeire és szokásaira szabhatók. A napi-heti rutinnak megfelelően automatizálhatja otthonát, miközben a rendszer felügyel és irányít.

Ahány ház, annyi szokás: ha valóban személyre szabott okosotthont szeretne, annak megtervezését és kialakítását alapos igényfelmérésnek kell megelőznie, melynek alapján össze lehet állítani az egyedi kívánalmakat kielégítő, pontos műszaki tartalmat. Ilyen esetekben a rendszer telepítése és az eszközigény meghatározása is szakember közreműködésével valósulhat csak meg. Ezért minden vásárlást előzetes konzultációval kezdünk, az igények felméréséhez.

Az egyetlen kivétel ez alól a FIBARO Starter Kit vásárlás, mely csomag kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy pontos igényfelmérés nélkül is igénybe vehető legyen. A rendszer felépítése engedi, hogy szakember segítsége nélkül is telepíteni tudja. Ez az okosotthon kezdőcsomag elemeiben is teljesen közérthető, viszonylag egyszerűen (Plug & Play) telepíthető és programozható a leírás alapján.

A kezdőcsomag nagy előnye, hogy FIBARO HC Lite központi egysége rugalmasan bővíthető, nem csak alap funkciókra képes, akár 30-40 eszköz kezelésére tervezték, így később akár egy komplett okosotthon rendszerré is kiterjeszthető.

A FIBARO kezdőcsomagjával könnyedén automatizálhatja otthonát, elemeivel, a Home Center Lite-tal és az okos érzékelőkkel igény szerint különböző parancsokat hozhat létre.

Kérjen díjmentes konzultációt!