FIBARO Radiátor Termosztát

FIBARO radiátor termosztát

A FIBARO radiátor termosztátnál nincs ma intelligensebb szabályozó rendszer!
A forradalmi újítás lényege a modern technológia és a letisztult dizájn kombinációjában keresendő. A rendszer önprogramozó, a szoba köbméterének és a radiátor aktuális hőmérsékletének ismeretében képes megmondani, hogy hány perc alatt fűthető fel a helyiség a kívánt hőmérsékletre. A hőmérsékleti adatokat sem kell többé a kijelzőn keresni, a termosztát körgyűrűje színei változtatásával informál a jelenlegi hőmérsékletről.

A helyiségben található összes radiátorra felszerelhető a FIBARO radiátor termosztát, így az eszközök kommunikálnak egymással és a beprogramozott ütemterv szerint történik a fűtés. Noha a szabályozás automatikus és alkalmazkodik a körülményekhez, ha mégis állítana rajta, hangvezérléssel, kézjelekkel vagy az alkalmazáson keresztül is megteheti, anélkül, hogy fel kellene kelnie a kanapéról. Gondoljon a FIBARO fűtésszabályozó rendszerre, ha a legkényelmesebb megoldások érdeklik!

Mire használható a FIBARO radiátor termosztát?

  • fűtési zónák kialakítására és innovatív kezelésére
  • a legpontosabb hőmérsékletmérésre
  • ütemező mód segítségével időleges változások beállítására
  • algoritmusok segítségével adaptív önprogramozásra
  • fűtési költség csökkentésre
  • kényelmes és gazdaságos üzemeltetésre
FIBARO Radiátor Termosztát

Minden részletében tökéletes

A FIBARO dizájn mindig különleges – a legmodernebb technológiával kiegészítve. A hőmérséklet beállítása és monitorozása egyszerű, látványos és mindien körülmények között pontos a FIBARO termosztáttal!

Személyre szabott beállítások

Az igényeit akár szobánként is alakíthatja! Minden helyiség hőmérsékletét külön-külön is beállíthatja az ott eltöltött idő, a napszak, a szoba fekvése vagy más kritériumok alapján.

Tanulékonyság a pontosságért

A FIBARO radiátor termosztát képes megtanulni helyiségenként, hogy mik a tulajdonos kívánalmai. Első lépésben az intelligens radiátorfej beméri a szobát, a funkcióit, a használatát és ennek megfelelően reagál. A fűtés intelligens szabályozása érdekében összehangolja az okos fűtési eszközöket.

Teljes töltöttség a kényelem érdekében

A FIBARO radiátor termosztátot szabványos telefon vagy tápegységtöltőkkel is fel lehet tölteni. Az innovatív kialakításnak köszönhetően egy fűtési szezonban elég egyszer feltölteni, de a készülék is monitorozza önmagát és emlékezteti a tulajdonost.

Zárolási lehetőségek a gyerekszobában

Az okos radiátor termosztát a gyerekszobában is elhelyezhető, vagy olyan magasságban, ahol a gyermek is elérheti, van lehetőség ugyanis kikapcsolni a kézi vezérlést, így a beállítások biztonságban lesznek.

Kompatibilitás a különböző radiátor-típusokkal

Speciális adapterei segítségével a FIBARO radiátor termosztát a leggyakrabban használt radiátorszelep-típusok 98%-ával kompatibilis. (M30 x 1,5, RTD-N, RA-N)

Különböző kialakítás minden igényre

A két FIBARO radiátor-termosztát közül az egyik típus Z-Wave technológiával a FIBARO központi rendszerébe integrálható, míg a másik típus az Apple HomeKit-tel működtethető. Válaszd a neked megfelelőt!

FIBARO Radiátor Termosztát

Kérjen díjmentes konzultációt!