FIBARO Nyitásérzékelő

FIBARO Door/Window Sensor – Nyitásérzékelő

A FIBARO Door/Window Sensor olyan vezeték nélküli nyitásérzékelő, mely speciális, reed relés jelfogóval monitorozza az ajtók, ablakok, garázskapu állapotát.
A nyílászárók működésének érzékelése esetén automatikus jelentést küld a központi vezérlőegységnek, de épületen belüli helyiségek védelmére is alkalmas, növelve otthona biztonságát.

Reed jelfogós/relés érzékelő

A FIBARO nyitásérzékelő rendszer elmozdulás érzékelő reed relék használatával a Home Center 2 okosotthon központ számára folyamatosan információkat továbbít az ajtók és ablakok pozíciójáról, hogy mindig tudjuk, nyitva vagy zárva vannak adott pillanatban.

Hőmérséklet érzékelő

A FIBARO Door/Window Sensor 2 továbbfejlesztett rendszerében hőmérséklet érzékelővel is számolhatunk. Ez a kiterjesztett funkció az ajtók és ablakok állapotán kívül a hőmérsékleti értékeket is képes ellenőrizni, és arról adatokat továbbítani a központi vezérlőegységnek. Így az okosotthon többi helyiségeinek szellőzése, hűtése és fűtése is teljeskörűen automatizálható.

Vezeték nélküli kapcsoló

A FIBARO nyitásérzékelőt ennél könnyebben már nem is lehetne vezérelni: csak egy hagyományos fali kapcsoló kell hozzá, melynek újszerűsége, hogy lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy a kapcsolót tetszőleges helyre tegye. Az érzékelő helyét nem kell, hogy befolyásolja a meglévő kapcsolók száma és helye, így bontási munkák nélkül bővíthető otthona elektromos rendszere. Kösse össze a nyitásérzékelő szenzort kapcsolóival és élvezze a gördülékeny beállításokat!

FIBARO Nyitásérzékelő
FIBARO Nyitásérzékelő

Könnyű és gyors telepítés

A FIBARO Door/Window Sensor használata és telepítése is egyszerű, a csomagolás eltávolítása után bontsa ki a fóliából a szenzort, amelyet a ragasztócsíkkal a kívánt helyre rögzíthet. Elemeinek köszönhetően akár 2-3 évig is folyamatosan használhatja, majd a központi vezérlő egység értesíti az elemcsere szükségességéről.

FIBARO Door/Window Sensor 2 – Nyitásérzékelő

A FIBARO Door/Window Sensor 2 tehát ugyanazon funkciókra képes, mint eggyel előbbi változata, de még kiegészült hőmérséklet érzékelővel is. Mérete rendkívül kompakt lett, 2 mm x 5 mm-rel kisebb, így már csak egy 71 mm x 17,7 mm x 17,6 mm nagyságú érzékelőt kell elrejteni.

Ez az apró szenzor vezeték nélküli vezérléssel, biztonságos és a komfortos funkcióival az okosotthon egyik legkedveltebb eleme. Nem csak egyszerűen felszerelhető bármilyen felületre a kétoldali ragasztónak köszönhetően, hanem élesítve a FIBARO Door/Window Sensor 2 azt is jelzi, ha illetéktelenül próbálják hatástalanítani.

Kérjen díjmentes konzultációt!