FIBARO Vízérzékelő

FIBARO Flood Sensor – Vízérzékelő

A FIBARO Flood Sensor egy olyan sokoldalú vízérzékelő, amely beépített hőmérséklet érzékelőjének köszönhetően a tűz- és fagyásveszélyre is felhívja a figyelmet.

Beépített LED jelző- és hangriasztási funkciói értesítést küldenek, ha a megfigyelt terülten vizet érzékelnek, így segítenek elkerülni a további károkat.

A FIBARO vízérzékelő padlóra vagy falra is illeszthető, nagyobb vízmennyiség esetén sem süllyed el, hanem a víz felszínén úszva állandó riasztást ad le.

Esztétikus eszköz, melyre ránézni is jó, 2014-ben IF Design Awards díjat nyert, köszönhetően innovatív és stílusos kialakításának.

A Flood Sensor lehetőségei

A FIBARO Flood Sensor a nyitásszenzorhoz hasonlóan elemmel is működtethető, mely 2-3 évig is kitart, illetve használható 12/24 VDC feszültséggel.

Vízjelzés: Ha vizet érzékel a megfigyelt területen, értesíti a központi egységet, mely megkezdi a beprogramozott intézkedéseket. Speciális lehetőségként csőtörés vagy vízfolyás esetén a központi egység elzárhatja a szelepet is.

Szabotázsvédelem: A FIBARO vízérzékelő beépített elmozdulás érzékelővel jelzi a központi egységnek, ha a szenzor bármilyen okból, akár véletlenül is, el lett távolítva az eredeti helyéről.

Univerzális használat: Kompakt méretének hála szinte bárhova telepíthető, nehezen hozzáférhető vagy egyenetlen felületekre is, három teleszkópos érzékelővel ellátott lábának köszönhetően. A lábakon használt arany bevonat lényege, hogy korrózióállóvá tegye a szenzor tartószerkezetét.

Kérjen díjmentes konzultációt!