FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelő

FIBARO Motion Sensor – Multifunkciós mozgásérzékelő

A FIBARO Motion Sensor figyelmét semmi sem kerülheti el, csupán 44 mm átmérője a világ legfejlettebb mozgásérzékelő technológiáját rejti magában.

A FIBARO multifunkciós mozgásérzékelőjének a lehető legkisebb, legapróbb mozgás is feltűnik, és a szerkezet elmozdítására tett kísérletek sem maradnak észrevétlenül.

Minden mozgást természetesen nem érdemes riasztózni, de egy okosotthonban annak megfelelően módosíthatja érzékelője aktivitását, hogy az megfeleljen az adott helyiséghez vagy az Ön igényeihez.

A FIBARO Motion Sensor – Multifunkciós mozgásérzékelő mindent lát, érzékenysége rendkívül kifinomult, és rendkívül széles látómezőt képes befogni, hihetetlen intenzitással.

A FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelője egyszerre több, 4 az 1-ben okosfunkcióval rendelkezik, a mozgásérzékelésen kívül éberen figyeli a hőmérsékleti változásokat, a fény erősségét, a legkisebb elmozdulást, sőt, még az apróbb rezgéseket is.

Azon túl, hogy észleli a mozgást, képes érzékelni a hőmérsékletet, a fényerősséget, valamint az elmozdulást vagy akár az apró rezgéseket is.

FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelő
FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelő

Kérjen díjmentes konzultációt!