FIBARO Vezeték Nélküli Okosgomb

FIBARO Button – az intelligens otthonok egyszerű irányítója

Ez a Z-wave okosotthon vezérlő eszköz 6 gombnyomási stílus felismerésére alkalmas, például okosotthon jeleneteket aktivál vagy Z-wave eszközöket kapcsol össze.

Egyszerű felépítés és dizájn

A FIBARO Button sokoldalú eszköz:

 • kompakt,
 • Z-Wave Plus kompatibilis vezérlő gomb,
 • elemes működtetésű,
 • Z-Wave hálózati eszközöket is működtet,
 • különböző jelenetek futtatására is alkalmas.

46x34mm mérete lehetővé teszi, hogy rendkívül kis helyen is elférjen, modern, vezeték nélküli kapcsolattal, bármelyik szobában és bármilyen felületen használható, akár szekrény, akár pult, akár asztallap az a felület.

Noha a teljes rendszer ultramodern, a FIBARO Button esztétikája ránézésre hagyományosabb, dizájnját a klasszikus fogantyúk és gombok ihlették. A kezelő gomb formatervezése Önt is a régi időkre emlékezteti, amikor még a “nagy piros gomb” megnyomása fontos folyamatok elindítója volt? A FIBARO okosotthon funkcionális sokoldalúsága előrevetíti a jövő vezérlési lehetőségeit, de kellő nosztalgiával merít a bonyolult kijelzők és érzékelők világa előtti idők hagyományaiból is.

Ezen az elven készült a korszerű, bőséges színválaszték is 8 különböző színnel, de mégis a klasszikus színskála színeit hozva elénk. A FIBARO Button régi és új, merész és egyszerű, élénk és szórakoztató egyszerre. A tervező gárda a gyermekekre is gondolt és egyedivé tette eszközét, melyet nem hogy elzárni nem szükséges a kicsik elől, de felületére akár rajzolhatnak is, így a gyerekek szobájában is használható a biztonsági és kényelmi szempontokat figyelembe véve.

Kérjen díjmentes konzultációt!

  Hogyan használható vezérlésre?

  Nyomja meg a gombot és aktiválja a FIBARO okosotthon rendszerbe integrált, egyedi folyamatokat a FIBARO Button különböző számú lenyomásával! A komplett szoba vagy csak egyetlen eszköz aktiválása a cél? 6 különböző gombnyomási stílus közül is választhat a FIBARO Button-el és a vezérlés máris a kezében van. A veszélyhelyzetek érzékelése sem maradt ki a funkciók közül, pánik üzemmódban a rendszer minden gombnyomást vészjelzésként fog fel és beindítja az előre beállított vészhelyzet protokollt!

  További jellemzők:

  • felszerelése egyszerű
  • az elemek élettartama hosszú, napi átlag 10 gombnyomás mellett akár 2 év is lehet,
  • karbantartást sem igényel,
  • az ideális működéshez szükséges hőmérsékleti tartomány 0-40°C közötti,
  • hatótávolsága kültéren 50 méter, beltérben 40 méter.

  Már meglévő rendszerhez csatlakoztatni sem bonyolult, csak helyezzük a Z-Wave vezérlő egység hatótávolságán belülre, és a kezelőfelületen adjuk hozzá a rendszerhez új eszközként. Az illesztés sikeressége a központi egységen ellenőrizhető, a kiválasztott helyiséghez adás után már csak a konfigurálással van dolgunk!

  A FIBARO Button-t tehát egyszerű használni és kinézetében sem a bonyolult formák dominálnak. Kompakt, mobilis és egyszerűen kezelhető eszköz, mely minden szempontból megfelel a FIBARO-tól megszokott minőségnek, azaz biztonságos, tartós és korszerű, ha Z-Wave technológiás okosotthon vezérlésről van szó.

  Minőség, megbízhatóság és teljes körű komfort egyetlen gombnyomásra, a FIBARO Button segítségével. Ha már próbálta, azért nem nélkülözheti, mert láthatta, hogy ez az egyedülálló okosotthon vezérlő modul a lehetőségek tárháza egyetlen gombba integrálva, ha még nem próbálta, megtapasztalhatja mindennapi életét egyszerűsítő és automatizáló funkcióit és biztosan ragaszkodni fog hozzá.