FIBARO Keyfob

FIBARO Keyfob – Távirányító

Illik a tenyerébe, illik az okosotthonához: a FIBARO Keyfob lehetővé teszi, hogy FIBARO rendszerébe beépített Z-Wave-es eszközeit és előre beállított jeleneteit távirányító segítségével irányíthassa.

A FIBARO Keyfob olyan igényesen kialakított és precízen működő kis eszköz, melyben sem a formatervezésre, sem a funkcionalitásra nem lehet panasz. Apró méretéből és formájából adódóan zsebben vagy kulcscsomóján is hordhatja, ha szeretné, hogy mindig kéznél legyen. Noha bonyolult elektronikát irányít, használata nem igényel szaktudást, a tetszetős külső és az egyszerű kezelés teszi igazán közkedveltté a FIBARO legújabb innovációját. Ez az intelligens távirányító a Z-Wave Plus és a legújabb szériás Z-Wave 5 modulokkal is könnyedén összekapcsolható, úgy is, hogy ezek hatótávolsága 50%-al nagyobb a korábbi típusoknál.

6 gomb a 24 előre beállított program/jelenet indításához? Kösse be a rendszerbe okosotthon eszközeit, vegye kezébe intelligens távirányítóját és tapasztalja meg az automatizálás sosem látott kényelmét otthonában is! Az otthoni mozizás például így is működhet a FIBARO Keyfob előprogramozott VETÍTÉS jelenetével: egyetlen gombbal aktiválhatja a programot, mely leengedi a redőnyöket, megjeleníti a vetítő vásznat, bekapcsolja a projektort, a média playert és a hangot, valamint lekapcsolja a lámpákat. Míg Ön mozizik, egy másik gombbal aktiválhatja az öntözőrendszert, kikapcsolhatja a fűtést vagy feljebb veheti a klímát.

A FIBARO Keyfob biztonsági funkcióinak köszönhetően kizárja az illetéktelen használat lehetőségét, billentyűzár funkciója is aktiválható. A gyerekek összevissza nyomkodással nem állíthatják el a programozást, mert az intelligens rendszer blokkolja a gombokat, amíg a megfelelő gombkombinációval a felhasználó fel nem oldja.

Kérjen díjmentes konzultációt!