FIBARO Gesztus Felismerő

FIBARO Swipe – Gesztusirányítású távvezérlő

Eljött az érintésmentes okos eszközök ideje! Szeretné kézmozdulatokkal működtetni a Z-Wave okosotthon rendszerrel kompatibilis elektromos eszközeit? Fel, le, jobbra, balra, jobbra körzés, balra körzés – és bekapcsol vagy kikapcsol a lámpa, a zene, a légkondi, a fűtés, a redőny vagy a tv. Az új FIBARO Swipe kontroll pad nem véletlenül díjnyertes, már a bemutatása után legjobb „Fogyasztói elektronika” díjas a CEBIT hivatalos partnere a TÜV Informationstechnik GmbH szerint, 2016 márciusától IT innováció kategóriában.

Legyen az Ön háztartása is érintésmentes okosotthonában a FIBARO Swipe és néhány egyszerű kézmozdulat segítségével!

FIBARO Gesztus Felismerő

Innováció az otthonunkban

Az ötletet a fertőzések elkerülésének és a kórházi higiénia megteremtésének igénye adta: egészségügyi intézmények kérésére a FIBARO megalkotta az érintés nélküli világítás kapcsolást. Innen már egyenes út vezetett a FIBARO Swipe megtervezéséhez, hiszen az érintésmentesség igénye nem csak kórházi körülmények között lehet lényeges.

A FIBARO Swipe okos eszköz képes felismerni az olyan egyszerű gesztusokat mint a fel, le, jobbra, balra, körzés jobbra, és körzés balra. Ezekkel a mozdulatokkal pedig különböző, előre beállított forgatókönyveket, jeleneteket aktiválhatunk, mint a világítás felkapcsolás, zene felhangosítás a szobában, redőnyök irányítása, stb. A Swipe segít érintés nélkül vezérelni okos otthonunk egyes funkcióit.

Mindennapi történéseket, otthoni rutinokat jelenetekké, ismétlődő programokká konvertálhatunk, melyeket szó szerint egy mozdulattal aktiválhatunk! Szeretné automatizálni esti rutinját? Állítsa be a „JÓ ÉJT!” jelenetet, mely kikapcsolja a világítást, leereszti a redőnyt, bezárja a bejárati ajtót, élesíti a riasztórendszert. Vacsorára hívná a családot? Egy kézmozdulat a konyhában a FIBARO Swipe előtt és elindul a kellemes zene, felkapcsol a villany az étkezőben, a termosztát állít a hőmérsékleten és kész is a meghitt családi étkezés.

Kérjen díjmentes konzultációt!

    FIBARO Gesztus Felismerő

    Minőség és precizitás

    A FIBARO Swipe karcálló polikarbonát burkolata mögött van a készülék lelke, az intelligens ’varázs’ szenzor, amely képes különbséget tenni a beállított kézgesztusok és a vétlen kézmozdulatok között, és még egyedivé is tehető a megjelenése fénykép beilllesztésével!

    A Swipe pad 4 darab AA elemmel működik, vagy micro USB-vel, igény szerint. Menüje hangjelzéssel nyugtázza a kézjelzések beállítását vagy funkciók elvételét, és a kontroll pad újraindítása is lehetséges szétszerelés nélkül. A téves kézmozdulatok azonosítására és jelzésére is képes az intelligens rendszer.

    A méretét tekintve 5×7”-es FIBARO Swipe vezeték nélküli eszköz két színben, egyszerű fehérben és csillogó feketében is elérhető.