FIBARO fényerőszabályozó

FIBARO Dimmer 2 – Fényerőszabályozó modul

Ha már okosítunk, miért hagynánk ki a világítást? A FIBARO Dimmer 2 egy olyan kivételes fényerőszabályozó eszköz, mellyel automatizálhatjuk, szabályozhatjuk, időzíthetjük vagy távvezérelhetjük a rendszerbe kötött fényforrásokat.

A modul valóban okos, nem csak LED-es és kompakt fényforrások beállítására, monitorozására alkalmas, hanem teljesítménymérési –, és fogyasztásmérési funkcióval is rendelkezik.

A FIBARO Fényerőszabályozó modul használata nem bonyolult, beszereléséhez sincs szükség nullvezetékre, meglévő otthonok világítási köreibe átalakítás nélkül beépíthető, maximális kapacitása 250W.

Felhasználási ötletek

Szolid éjszakai fény vakító fényár helyett

Éjszaka zavarja a vakító fény a villany felkapcsolásakor, de vaksötétben sem szívesen botorkálna a mosdóig?

Beállíthatja, hogy a FIBARO Dimmer 2 a FIBARO Motion Sensor – Mozgásérzékelővel összeköttetésben, éjszakai mozgást észlelve a folyóson minimális fényerősséggel felkapcsolódjon, majd dolga végeztével, kísérőfény biztosítása mellett megvárja, amíg visszabújik az ágyába, és automatikusan lekapcsoljon.

Hangulatvilágítás

Az alkalomhoz illő fényerősség beállítása sosem volt ennyire egyszerű! Csak a FIBARO Dimmer 2 – Fényerőszabályozó modul kell hozzá, hogy akár egy romantikus vacsora, akár egy baráti összejövetel hangulatát megalapozza.

A FIBARO Dimmer 2 modullal olyan világítási köröket tudunk szabályozni, melyekhez hagyományos és LED fényforrásokat is tudunk csatlakoztatni.

Kérjen díjmentes konzultációt!