FIBARO RGBW Controller

FIBARO RGBW Controller – RGBW vezérlő modul

A FIBARO RGBW Controller – RGBW vezérlő eszköz segítségével 3 és 4 színű LED szalagok is szabályozhatók, és pasztell színek is létrehozhatók, mert a modul a fehér (W) fénycsatorna használatát is támogatja.

Engedje szabadjára képzeletét ennek a vezeték nélküli okos eszköznek a segítségével és varázsoljon hangulatához illő világítást! A 3 millió színkombinációval ötletei könnyedén megvalósulhatnak és okosotthona az Ön által elképzelt fényekben pompázhat!

Kedvenc színe

Manapság mindenkinek van okos telefonja vagy tabletje, mellyel a FIBARO RGBW felhasználóbarát kezelőfelülete használható. A színárnyalat kiválasztható és könnyedén előállítható ezzel az okos vezérlő modullal. Csúszkák segítségével válassza ki a tetszőleges paramétereket, majd az interfészen lévő ’mágikus kör’ használatával a színkombináció kiválasztása és a kívánt világítási profil kialakítása már rendkívül egyszerű.

Saját színkompozíció megalkotása

A FIBARO tervezők innovatív ötletének hála 4 világítási kép is rendelkezésére áll, hogy a hangulatának megfelelő színeket beállíthassa. Ez az újítás nem csak esztétikai kérdés, kiemelten hasznos lehet az eszköz például hallássérültek számára, veszély esetére az RGB LED-ek segítségével figyelmeztető világítási képet is létre tud hozni.

Elvarázsolt pihenés

A FIBARO RGBW vezérlő modul hangulatvilágításának hála, hosszú és fárasztó munkanapok után élmény hazaérkezni a FIBARO okosotthonba, ahol megtapasztalhatja a pihenés új dimenzióit, a zavartalan és relaxáló környezetet, melyet a FIBARO segítségével a saját igényeire tervezhet meg! Ha Önnek a vibráló színek hozzák el az otthonosság érzését, de a lazítást a pasztell árnyalatok segítik elő, változtassa otthona színeit kedve szerint!

Kérjen díjmentes konzultációt!