FIBARO Smart Implant

FIBARO Smart implant

A FIBARO Smart Implant intelligens eszköznek hála háztartási készülékei, például a zenelejátszó vagy az erősítő a korszerű szempontoknak megfelelően “okossá” alakíthatók. Egy Smart Implant modul régebbi eszközökhöz csatlakoztatva a kiszemelt eszközben átveszi a vezérlőgomb szerepét és kész is az okosítás.
Egy elektronikus eszköz akár több Smart Implant modult is képes kezelni úgy, hogy ezek nem befolyásolják egymás működését. A Smart Implantnak hála, FIBARO Applikáción keresztül is képes lesz irányítani kiválasztott eszközeit. A retro rajongók kedvében járva, ez az okosotthon modul segít integrálni a régebbi audio eszközöket is mai, modern zenei rendszerekbe.

Ez a modul bármely otthoni eszközt „okossá” varázsolhat!
Ha szeretjük a korszerű eszközöket, akkor sem biztos, hogy szívesen válunk meg a kábelalapú rendszereinktől. Még akkor sem, ha kényelmesebb lenne a kezelésük vezeték nélküli megoldásokkal! A FIBARO Smart Implant fő célja ezeknek a régebbi rendszereknek az integrálása, csatlakoztatása modern, okosotthon modulokhoz. Ilyen eszközök lehetnek a hagyományos de még jól működő riasztórendszerek, elektromos kazánok, lemezlejátszók, illetve járművek esetében az autó fényszórójának felkapcsolásával az elektromos garázskapu távirányító nélküli nyitása.

A FIBARO 2018-as IFA-n debütáló okos modulja nagy kedvence lehet az okos otthon rendszereket telepítő szakembereknek és a felhasználóknak is.

A FIBARO Smart Implant Önnek is segít, ha korszerűbbé tenné otthonát, de jól működő, régi rendszereitől sem szabadulna meg!

Intelligens FIBARO Smart Implant eszközök segítségével új életet adhat régi eszközeinek!

Kérjen díjmentes konzultációt!