FIBARO Wall plug

Okos konnektor – FIBARO Wall Plug

Ezt kell tudni a FIBARO Wall Plug-ról:

  • távoli elérésű kimeneti adapter,
  • bármely 2500W felvett teljesítményt meg nem haladó elektromos készülékhez,
  • fogyasztásmérési funkcióval,
  • rendkívül kis méretben és esztétikus formatervezéssel.

Ismer hasonló okos eszközöket? Itt az alkalom, hogy megismerkedjen a FIBARO Wall Plug rendszerekkel!

Minimalista design

A FIBARO Wall Plug valódi mestermű. Az innovatív tervezés csúcsa, olyan okos konnektor, mely extrém körülmények között is jól teljesít és rendkívül stílusos, a kristály RGB LED gyűrű segítségével képet kaphat a csatlakoztatott eszköz aktuális elektromos terheléséről és energiafogyasztásáról.

Energiatakarékossági funkciók

Pillanatnyi fogyasztás mérése
A központi vezérlőegység kijelzőjén megjeleníthető a pillanatnyi energiafogyasztás, így Ön folyamatosan monitorozhatja és akár meg is tervezheti energiafelhasználási költségeit.

Energiafogyasztási adatok összehasonlítása
A FIBARO okosotthon rendszerhez csatlakoztatott eszközök energiafelhasználása az átláthatóság kedvéért akár kördiagramon is ábrázolhatóvá válik.

FIBARO Wall plug
FIBARO

Gyerekbarát kialakítás

A FIBARO Wall Plug tervezői a gyerekekre és az értük aggódó szülőkre is gondoltak, mikor a gyerekbarát kialakítás mellett döntöttek. Ennek a családbarát megoldásnak köszönhetően megóvhatja gyermekeit attól, hogy a kíváncsiságuk veszélybe sodorja őket a felfedezés során!

Hiba esetén riasztás

A FIBARO Wall Plug – Okos konnektor használata semmilyen veszélyt nem jelent Önre és a családjára nézve, hiszen ez a biztonságos dugalj a csatlakoztatott eszköz meghibásodása esetén a központi vezérlőegység segítségével automatikusan lekapcsol és értesíti a tulajdonost a problémáról.

A FIBARO Home Center 2 segítségével az intelligens Wall Plug konnektor vezeték nélkül is képes frissíteni önmagát és adatstruktúráját, amely lényegében a működéséért felel, és ehhez még a dugaljból sem kell eltávolítani az eszközt. A FIBARO Wall Plug része továbbá egy beépített hőmérséklet érzékelő is, amely 55C˚ felett jelez és figyelmeztet, ha 2500W fölé emelkedik az energiafogyasztás.

Kérjen díjmentes konzultációt!